TILAAMINEN JA TOIMITUSEHDOT

TUOTTEIDEN TILAAMINEN
Voit tilata tuotteitamme joko sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse.
- sähköpostilla: myynti@ilowilla.fi
- puhelimitse: 050- 554 3996 / James tai 050- 381 7188 / Satu-Ilona
- tai kirjeitse:
Ilowilla Tmi, Parsikuja 1A, 04400 Järvenpää

Alle 18-vuotiaalla täytyy tilatessaan olla holhoojan suostumus. Muistathan ilmoittaa tilatessasi nimesi ja osoitteesi sekä sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron josta sinut tavoittaa.

Sähköpostitilauksista laitamme tilausvahvistuksen normaalisti n. 2-4 päivän kuluessa (poikkeuksena tästä myyntireissut, loma-ajat jne.).
Mikäli et saa vahvistusta tilauksellesi viikon kuluessa eikä sivuillamme ole mainintaa em. poikkeuksista tms., ei tilauksesi luultavasti ole jostain syystä tullut perille.

TOIMITUSEHDOT
Toimitusaika on suurimmassa osassa tuotteita n.1-3 viikkoa tilausvahvistuksesta, ellei tuotesivulla ja/tai tilausvahvituksessa ole muuta ilmoitettu. Osassa tuotteista toimitusaika voi ola pidempi, tuotekohtaiset toimitusajat ovat näkyvissä sivuilla. Mikäli tilauksesi on kiireellinen esim. lahjaksi, kerro siitä tilauksen yhteydessä, otamme toiveesi huomioon mahdollisuuksien mukaan. Tilatessasi useampia erilaisia tuotteita, toimitusaika määräytyy pisimmän ajan mukaan. Pienin toimitettava tilaus 2,50 € (ilman postikuluja).
Kaikki sivuillamme mainitut hinnat sisältävät alv:n.

TOIMITUSTAVAT:
POSTI
Tilauksiin lisätään toimituskulut
- Alle 40 €uron tilaukset: toimitetaan laskulla, ellei muuta ilmoiteta.
Toimituskulut; kirjeet koosta riippuen 2,00-5,00 € ja paketit 7,90 €
- Yli 40 €uron tilaukset: toimitetaan postiennakolla tai etukäteismaksua vastaan
Toimituskulut; kirjeet koosta riippuen 2,00-5,00 € ja paketit 7,90 €.
Postiennakko - toimituskuluihin lisätään postiennakkokulut (+4,90 € / lähetys)
Etukäteismaksu - saat sähköpostiisi laskun kun tilauksesi on valmiina postitettavaksi. Paketti lähtee matkaan kun suoritus näkyy tilillämme.
Mikäli haluat maksaa tilauksesi etukäteen, muista mainita asiasta tilatessasi. Muussa tapauksessa toimitamme tilauksen postiennakolla.

HUOM!
Lahjakortit toimitetaan ainoastaan etukäteismaksua tai postiennakkoa vastaan.
Poste Restante osoitteisiin toimitamme ainoastaan etukäteismaksulla.

MATKAHUOLTO
Tilauksiin lisätään rahtikulut painon mukaan
- Alle 40 €uron tilaukset toimitetaan laskulla, vastaanottaja maksaa rahtikulut noutaessaan lähetyksen.
- Yli 40 €uron tilaukset maksetaan etukäteen tilillemme, vastaanottaja maksaa rahtikulut noutaessaan lähetyksen tai sopimuksen mukaan.

NOUTO
Noudettuna ilman toimituskuluja. Nouto sopimuksen mukaan joko Järvenpään toimipisteestä tai myyntipisteestämme tapahtumissa. Maksu noudettaessa käteisellä tai kortilla ellei muuta erikseen sovittu.


PALAUTUKSET:
Tuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen ja haluat palauttaa tai vaihtaa sen, otathan aina ensin yhteyttä sähköpostitse, saat palautusohjeet paluuviestillä. MUISTA, että käytettyä tuotetta ei voi palauttaa ellei siinä ole selvää virhettä. HUOM ! Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16) Yksilöidyllä tuotteella tarkoitetaan esim. nimikointia tai asiakkaan oman logon tms. kuvan käyttöä. Yksilöidyksi lasketaan myös tuote, johon tulee esim. useamman eri rodun/lajin kuva tai teksti tai profiilikuvan yhteyteen muu kuin rotuteksti.

Muut ehdot:
Mikäli internet sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä, emme ole velvollisia toimittamaan tuotteita virheellisten tietojen perusteella. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.


HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10§:n MUKAINEN REKISTERISELOSTE
REKISTERINPITÄJÄ:
Ilowilla Tmi (y-tunnus:1848931-8)
www.ilowilla.fi
Parsikuja 1A, 04400 Järvenpää
sähköposti myynti@ilowilla.fi
REKISTERIN NIMI
Ilowillan asiakasrekisteri
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on ostanut Ilowilla Tmi:ltä tavaraa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite ja/tai Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

Emme luovuta asiakastietoja edelleen suoramainontakäyttöön.

Asiakasrekisteri
Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille ilman asianomaisen suostumusta. Tietojen käyttötarkoitus: Asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelujen kehittäminen
asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.
Rekisterin ylläpitäjänä toimii: Ilowilla Tmi
Rekisteriä hoitaa: Ilowilla Tmi